Dametøj fra Dranella til den selvsikre kvinde - Thomas Dein Christensen
664
post-template-default,single,single-post,postid-664,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dametøj fra Dranella til den selvsikre kvinde

Dranellas oprindelse:

Dranella er et mærke, der laver dametøj til den selvsikre og feminine kvinde. Firmaet blev stiftet i 1956 af Søs og Ib Drasbæk. De skilte sig ud fra andre danske modedesignere, da de var inspirerede af moden til unge kvinder i London i 1960’erne. Dranella var en af pionererne i den ny danske modeindustri, og de startede ud med at producere alt deres tøj på Højvand Gård, der ligger i nærheden af Fredericia. Dranella blev solgt til Fransa i år 2000, og er siden blevet et succesfuldt mærke.

 

Visionen bag Dranella:

Dranella er til kvinden uden alder, der er feminin og selvsikker, og som altid ser afslappet men samtidig gennemført ud. Hun understreger sin feminitet med detaljer og bringer noget kant til ethvert outfit. Hendes passion er mode på en underspillet, men samtidig moderne måde. Dranella kvinden viser hendes personlighed i hvert eneste outfit, som hun hat på. Dette gælder både outfits, hvor det er jeans, der er hovedfokuset, samt outfits hvor alt fokus er på en flot og feminin kjole. Hun kombinerer bløde nuancer og materialer med rå detaljer, og derudover lægger hun stor vægt på, at tøjet er behageligt at have på. Alt tøjet er designet med denne type kvinde i baghovedet, hvilket kommer til udtryk i de mange forskellige designs. Der bliver lagt stor vægt på, at tøjet bliver lavet af materialer i høj kvalitet, hvilket medvirker til at tøjet i sidste ende får det rigtige design og den perfekte pasform. Tøjet er skabt med sjæl på en unik europæisk måde, hvilket gør det så appellerende for mange forskellige kvinder. Dranella kvinden er selvstændig og træffer sine egne valg ift. livet, karriere og personlig stil, hvilket passer utrolig godt på den moderne kvinde.

 

Dametøj fra Dranella:

Det er efterhånden muligt at finde tøj fra Dranella mange forskellige steder. Man kan med fordel kigge på forskellige online webshops, da man her ofte kan finde gode tilbud. Dranella er særligt kendt for deres jeans og bukser, men de sælger også kjoler, bluser, skjorter, badetøj og meget mere. De nyeste kollektioner følger de seneste tendenser, og følger utrolig godt med tiden. Tøjet appellerer ikke kun til en aldersgruppe, men derimod til alle. Uanset personlig stil, alder og størrelse, så kan man med garanti finde et stykke tøj fra Dranella, der falder i ens smag. Dranella laver nemlig både:

  • Bukser
  • Kjoler
  • T-Shirts
  • Toppe

Hører man til den lidt yngre aldersgruppe, kan man finde T-shirts med sjove motiver af rulleskøjter og små kager, der er lavet i flotte farver. Er man derimod til en lidt anden stilart kan man finde søde broderede toppe, der er lavet i neutrale farver og som sidder lidt løst. Det samme gælder, hvad angår de mange forskellige bukser. Her kan man finde stramme sorte jeans, men man kan også finde løse grønne shorts.

No Comments

Post A Comment