De 10 rutiner inden for koreansk hudpleje - Thomas Dein Christensen
793
post-template-default,single,single-post,postid-793,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Koreansk hudpleje

De 10 rutiner inden for koreansk hudpleje

Koreansk hudplejeKosmetik har længe været noget, som de dansker kvinder har gået op i. Med tiden er der kommet flere og flere produkter på det danske marked, og nu er der kommet koreanske hudpleje produkter. De koreanske hudpleje produkter som der er kommet ind på det danske marked, er produkter, som er blevet promoveret, fordi de har nogle egenskaber. Disse promoveringer bliver ofte lavet af større youtube stjerner, som anmelder produkter på deres kanal. Det er de såkaldt online kosmetikdronninger, som mange ser op til, og derfor bruger de samme produkter. Det har betydet, at mange er begyndt at benytte koreansk hudpleje produkter, da de gerne vil være ligesom deres store idoler. Hvis man ikke kender til koreanske hudpleje, og vælger at benytte sig af det, så skal man kende til følgende:

 • Din hudtype
 • De 10 rutiner

 

Hudtype

Hvis man ikke kender til sin hudtype, så kan det være svært at finde produkter, som gavner din hud. Derfor skal du finde ud af hvilken hudtype, som du har. Det kan du få gjort i hudplejersaloner, og det koster ofte ikke noget, da de hurtigt kan finde ud af det. Når du har fundet ud af dette, så kan du begynde at shoppe koreansk hudpleje, så du kan få en rigtig dejlig hud. Uanset hvilket hudtype du har, så kan du finde produkter. Skal man ud og købe hudpleje produkter i butikker, så kan man spørge ekspedienten, da de hurtigt kan fortælle dig hvilke produkter, som du skal bruge. Handler du derimod koreansk hudpleje på internettet, så skal du blot kigge efter en hudtype menuen. Derefter bliver man vist ind på en underside, hvor du udelukkende finder produkter til din hudtype.

Koreansk hudplejes 10 rutiner

Når det kommer til koreansk hudpleje, så er der noget, som hedder de 10 rutiner. Det er en guide til, hvordan man hurtigt finder favorit produkter og mærker. Når man prøver de 10 trin, så kan det godt virke overvældende, at man bruger syv til ti produkter. Men det tager hverken lang tid, eller kræver meget af dig.

 • Det første og andet trin er et renseprodukt, som enten kan være baseret på olie eller vand. Det er med til at fjerne make-up rester, solcreme og overskydende olie fra din hud, så huden er blød og fugtig.
 • Det tredje trin er eksfoliering, som skal være med til at fjerne døde hudceller og styrker fornyelsen af din hud. Dette skal dog ikke gøres for mange gange i uge, især ikke hvis man har sensitiv hud.
 • Det fjerde trin som omhandler toner. Når man bruger toner, så er det vigtigt at finde en, som minder om ens egen hudfarve, men også er nærende og fugtigt.
 • Det femte trin er essens, som hjælper med fornyelsen af hudceller, og giver samtidig en flot glød
 • Det sjette trin er serum, der kan være med til at bekæmpe pigmentering, urenheder, rynker og meget mere, som duppes på huden med hænderne.
 • Det syvende trin er ansigtsmaske, som kan være i mange forskellige former, som blandt andet er mudder maske, nat maske, sheet maske eller meget mere. Disse masker kan benyttes hverdag med variation, mens man laver andet.
 • Det ottende trin er øjencreme, der er med til at bekæmpe rynker. Det er en meget koncentreret creme, som duppes på omkring øjet.
 • Det niende trin er ansigtscreme, der skal være med til at forsegle fugten i din hud. Disse cremer kommer i mange variationer, og kan blandt andet være ansigtscremer, gel cremer, lotions, fede cremer og meget mere.
 • Det tiende og sidste trin er solcreme, som er en vigtig morgenrutine i de solrige måneder. Selvom solen ikke skinner om morgenen, så kommer den helt klart til at gøre det. Solcreme er også et godt produkt i kampen mod rynker, selvom den til tider kan virke klistrende og meget fedtet.
No Comments

Post A Comment