En vippetekniker hjælper dig med at få de smukkeste eyelash extensions
1343
post-template-default,single,single-post,postid-1343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
vippetekniker

En vippetekniker hjælper dig med at få de smukkeste eyelash extensions

Eyelash extensions

Eyelash extensions er enkelte falske vipper, som sættes på en af gangen på dine naturlige vipper. Vipperne vejer næsten ikke noget, og de føles og ser fuldstændig ud som naturlige vipper. De kan fås i forskellige længder, tykkelse og bølger for at skabe det ønskede resultat og for at imødekomme den enkelte kundes ønsker og behov. Vipperne påsættes af en professionel vippetekniker.Der er et hav af fordele ved at bære eyelash extensions og et af dem er, at du bliver fri for mascara, som smitter af, når du griner, græder eller har det varmt. Dine egne vipper får fred for mascara og vippebukker, hvilket resulterer i sundere og stærkere naturhår. Du finder ud af hvor utrolig meget tid, du kommer til at spare hver morgen, når du vågner.

Opfyldning af vipper

Når du først har fået påsat dine eyelash extensions af en vippetekniker kan det holde på ubestemt tid ved regelmæssig opfyldning. For det bedste resultat anbefales det, at man som udgangspunkt får opfyldt vipperne hver tredje uge. Dog er det forskelligt fra person til person, og derfor tages der altid udgangspunkt i behovet hos det enkelte individ. Derfor kan det variere fra 2 uger og op til 4 uger mellem hver opfyldning.  Da et naturhårs cyklus er omkring 90 dage, vil der være tyndet ud i vipperne. Derfor vil du se en mindre fyldighed efter 3 ugers tid, hvilket er derfor at en opfyldning er nødvendig. Man taber naturligt 2 – 5 naturhår hver dag, dog vokser der samtidig nye vipper ud.

Vippetekniker

Pleje af Eyelash extensions

Efter at du har fået påført dine nye eyelash extensions af en vippetekniker, er det utrolig væsentligt at være opmærksom på at give dem den rigtige pleje for ikke at beskadige dem. Den korrekte pleje af vipperne vil desuden gøre det muligt at have glæde af dem i en længere tidsperiode. De første 4 timer efter påsætningen af vipperne er det utrolig vigtigt, at man fuldstændig undgår al kontakt med vipper såsom kontakt med sved, vand og fugt, da dette kan resultere i at limen overhærder og vipperne vil drysse af.

Derfor er det vigtigt at undgå følgende med eyelash extensions

  • Undgå vand
  • Undgå øjenmakeup
  • Undgå sved
  • Undgå at pille ved extensions
  • Undgå øjencremer
No Comments

Post A Comment