Er du ung iværksætter? Så skal du se Venture - Thomas Dein Christensen
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ung Iværksætter

Som ung iværksætter er der mange uventede udfordringer, som man løber ind i. Det kunne jo være at du skulle fyre din første medarbejder, hvordan griber man lige det an? Eller du har måske valgt at droppe din uddannelse, og hvordan fortæller man lige familie og venner det? Eller måske har du svært ved at motivere dig selv, for du har ikke den rette mentalitet, og hvordan ændrer man lige på det?

 

Ung Iværksætter

Det er nogle af de ting som Marcus og Casper, som er værterne på Venture, snakker om når de breder sig ud på seernes skærme. Marcus og Casper er begge to hvad man godt kan kalde for serieiværksættere, de har begge to haft hver deres webshop, før de valgte at starte virksomheden SEO-service sammen. Derfor mener jeg selvfølgelig at Marcus og Casper er meget kvalificerede til at have deres eget såkaldte online talkshow, hvor de deler ud af deres egne erfaringer som unge iværksættere.

 

 

Venture er skabt som et medie, både for folk som måske har en ung iværksætter gemt i maven, men også til erfarne iværksættere, som bare ønsker at vide lidt mere om Marcus og Casper, hvordan man evt. kan tackle hverdagens iværksætterproblemer, eller bare få sig et lille grin med på farten når drengene slynger deres platte jokes ud.

 

Så hvis du savner et medie, som er tilpas kort til, at du hver torsdag godt kan tage et lille kvarter ud af din hverdag, til at se, så er Venture noget for dig. Og selv om man ikke er iværksætter, eller drømmer om at blive det, så er Venture jo en fantastisk mulighed for at lære noget om hvordan livet er som virksomhedsejer, for det er da ikke hver dag at direktøren af en virksomhed deler ud af sine gode og dårlige erfaringer til alle og enhver.

No Comments

Post A Comment