Få mere livsglæde med psykoterapi I Gør dig selv en tjeneste
998
post-template-default,single,single-post,postid-998,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
psykoterapi

Få mere livsglæde med psykoterapi

Det er i dag. Det er dagen, hvor du sætter fokus på dig selv og ingen andre. Alle mennesker gennemgår svære perioder og kriser i deres liv, som er en helt naturlig ting, som ingen burde skamme sig over. Skab din egen lykke gennem psykoterapi.

 

Hvad er psykoterapi?

Alle mennesker er forskellige og håndterer situationer og problemer på vidt forskelligt vis. Det første skridt er at indse, at man har brug for hjælp og vejledning. Det kan være svært nok i sig selv, selvom alle mennesker ville kun få gavn af andres perspektivere og vejledning i en given situation.
Psykoterapi er en fællesbetegnelse for samtalebehandling eller samtaleterapi ved hjælp fra en uddannet og specialiseret psykoterapeut. Dog kan man i princippet udøve psykoterapi uden uddannelsen, dette frarådes dog, da der ofte ikke optræder kompetente vejledere.


Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af vanskelige situationer og perioder. Livet kan nogle gange virke uoverskuelig og vanskeligt, men her får man vejledning og viden til at komme ud på rette fod og med ny og forbedret livsglæde. Psykoterapi henvender sig til en lang række forskellige problemstillinger. Det kan enkelt være ens egen personlige udvikling, som man ønsker at få vejledning i og ikke mindst lære nye værktøjer, som vil gøre en kæmpe forskel for den enkelte og deres behov.


Psykoterapi appellerer til, hvis man har været igennem en livskrise eller anden krise, som er kommet ud på et sidespor. Dette kan have været skilsmisse, traumatiske oplevelser, sorg og andre begivenheder, som livet desværre kan byde på.

Derudover kan samtaleterapien også bruges, hvis man lider af en psykisk sygdom som angst, spiseforstyrrelse osv. Alt til fælles handler det om at finde en løsning til den enkelte person, og ikke til hele verden. Psykoterapi tilrettelægges efter den givne situation for at få det bedste resultat.

Forskellige former for terapi

Indenfor området er der flere typer af terapi. Dette skyldes, at der skal være fokus på på den enkelte patients behov og problemer

 

  • Mentaliseringsbaseret terapi
  • Kognitiv terapi
  • Adfærds terapi
  • Narrativ terapi

 

Indenfor de forskellige typer af terapi vil der være virkemidler, som psykoterapeuten vil kunne udnytte og fokuserer på for at få et godt og holdbart resultat.

Hvad er mine muligheder?

Psykoterapi er blevet en udbredt og effektiv behandlingsmetode, som har vist sig at være gavnligt for mange, også de skeptiske. Der findes både behandling i det offentlige samt i private.

 

Psykoterapi odense

I faget inden for psykoterapeut odense, så er der en række forskellige praktiserende. Center for Livskunst har indehaveren Hanne Pedersen. Hanne har arbejdet med voksne, unge og par i mange år, og har en masse erfaring og viden indenfor området.  

Blandt andet inden for stress området har hun en stor viden, og har hjulpet mange med gode resultater. Hanne er stressbehandler, og hun hjælper her med uro, stress og bekymringer, der kan være en udfordring for hverdagens dagligdag. Fokusset er ikke bare på psyken men også på effekten, som det kan have på kroppens fysiske virke.

No Comments

Post A Comment