Husk hvor vigtige firmagaver er! - Thomas Dein Christensen
906
post-template-default,single,single-post,postid-906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Firmagaver

Husk hvor vigtige firmagaver er!

Man kan få glade medarbejdere på mange måder, hvoraf personale fordele plejer at være den helt store vindere. Udover dette så er sammenholdet på arbejdet også vigtigt, men der er noget, som bare kan få alle til at blive galde og det er firmagaver. Mange tager det som en selvfølge, fordi de tidligere har fået det. Og så er det vigtigt, at man også giver det til sine ansatte, fordi man som virksomhed så står godt overfor konkurrenter. Selvom dine medarbejder forventer, at de får julegaver, så bliver de også vildt glade, når de får den. Der findes dog forskellige måde at give disse medarbejdergaver, hvilket bl.a kan være følgende:

  • En hemmelig
  • Valggaver

 

En hemmelig gave er den klassiske, som var den første af de mange former for firmagaver vi kender i dag. Det betyder også, at den er gået hen og blevet lidt kedeligt, selvom man venter spændt på at få den juleaften. Der er dog nogle negative ting ved en hemmelig firmagaver. Mange medarbejder kan nemlig ikke venter med at åbne den til juleaften, og derfor er den oftest åbnet inden de forlader arbejdspladsen. Det betyder, at alle andre medarbejdere også ser det. Dette er en meget uheldig situation, som man gerne vil undgå, når man vil overraske medarbejderne med nogle lækre firmagaver op til jul.

Firmagaver i form af valggaver

Når gaverne alligevel bliver afsløret, så kan man lige så godt vælge at afsløre, hvad gaverne er. Ved at gøre dette, så kan man give medarbejderne et valg af forskellige firmagaver, som ofte kommer i pakker. Når man får et valg af disse pakker, så er man næsten altid sikker på, at der er noget, som alle medarbejdere kan lide. Men hvordan skal dine medarbejder så vælge?

Hvis du bruger virksomheden MitGavevalg, så køber du blot antallet af gavekort, som du ønsker at give til dine medarbejdere. Dette gøres ved, at de får en kode, som de bruger til at logge ind på en valggave shop. Her får de muligheden for at vælge mellem en masse spændende firmagaver, hvor du og dine medarbejdere bl.a. kan finde følgende:

  • Mærkevarer
  • Brugskunst
  • Delikatesser
  • Livsstilsprodukter

 

Når alle medarbejderne har valgt, så bliver alle firmagaverne sendt til din virksomhed, så du personligt kan tilføje en hilsen og give dem til dine medarbejdere. På den måde kan du selv lave dem vælge noget, samtidig med at du personlig kan ønske dem god jul. Udover disse to fordele, så er der også mange penge at spare på bl.a. mærkevarer, som er sat langt ned i pris, fordi MitGavevalg køber ind i store mængder og derved kan tilbyde det til en lavere pris. Det er bl.a. besparelser, som kan ende op på hele 80%, hvilket man ikke oplever særligt ofte på mærkevarer. Sidst men ikke mindst, så har du også mulighed for at trække dette fra i SKAT, fordi det ligger under grænsen på 800kr. Derved slipper dine medarbejdere også for, at de skal betale SKAT af deres firmagaver, hvilket ellers ville have været meget synd.

No Comments

Post A Comment