En fed folie bil laves sådan her! - Thomas Dein Christensen
936
post-template-default,single,single-post,postid-936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Folie bil

En fed folie bil laves sådan her!

Nu hvor det er blevet sommer, så er det vigtigt, at man får styr på bilen. Man skal nemlig ud og lufte den en gang i mellem, og så er det vigtigt, at den ser godt ud. Udover at den skal se godt ud, så skal den også være fed, for så er der mange som kigger. Når der er mange som kigger efter din bil, så får du en anderkendelse for, at den er vildt fed. Noget af det du kan gøre, hvis du gerne vil have en fed bil er at få lavet en folie bil. Der er nogle ting, som du skal have styr på, inden du køber bil folie. Det er bl.a følgende, som kan sikre dig et fedt design:

  • Hvilke designs kan man få?
  • Sådan laver du en folie bil.

 

Disse to ovenstående punkter er meget vigtigt, for de skal først og fremmest være med til at gøre din folie bil fed! Selvom den er fed den første dag, så kan der hurtigt ske det, at bilen kommer til at se grim ud efter en uge. Det kan skyldes, at folien til bilen ikke er sat ordentligt på. Derfor er det vigtigt, at man også bruger den rette metode.

Hvilke designs kan man få?

Folie bilNår man skal ud og købe noget folie, så man kan få en lækker folie bil, så findes der mange forskellige designs. Det betyder, at det kan være svært at vælge, fordi der er så meget fedt. Men så er det, at man skal gøre op med sig selv, hvilket udtryk, som bilen skal have. Hvis bilen eksempelvis skal være meget street, så kan man lave en folie bil, som har graffiti- eller stickerbomb folie. Dette er noget, som ikke er til at blive overset, fordi der er mange farver i disse folier. Hvis man i stedet vil have noget bil folie, som gør at ens folie bil ikke skiller sig for meget ud, samtidig med, at den er fed. Så kan man vælge at købe noget carbon folie eller camouflage. Selvom disse to ikke er noget, som man ser ofte, så skriger de heller ikke se mig.

Sådan laver du en folie bil

Når du har valgt og købt folien til din bil, så er det, at du skal i gang. Inden du går i gang med at sætte dit bil folie på, så skal du rengøre bilen. Dette kan du gøre med kogende vand alle de steder, hvor du skal sætte bil folie på. Når du har rengjort din bil, så skal du faktisk give den en tur mere. Denne gang skal du dog rengøre din bil med sprit, så de sidste små ting fjernes. Når dette er gjort er du klar til at lave din folie bil, hvilket betyder, at du skal sætte folien på. Når du gør dette, så skal du bruge en spartel, som ikke er for spids. Så kan du nemlig fjernes luftboblerne nemt, da der også er luft kanaler i dit nyindkøbte bil folie.

No Comments

Post A Comment