En frisør i Nykøbing F med en klipning og service i top - Thomas Dein Christensen
830
post-template-default,single,single-post,postid-830,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Frisør i Nykøbing F

En frisør i Nykøbing F med en klipning og service i top

Frisør i Nykøbing FPå Falster ligger der en frisør i Nykøbing F, som efterhånden er gået hen og blevet en rigtig succes historie. Det er brødrene Rolink, som sammen har startet deres egen lille frisør, som indeholder alt det gode fra gamle dage. Når man kommer ind i deres salon, så føler man, at man er med i en cowboyfilm. Alt fra stolen man sidder i til udsmykningen af butikken er valgt med omhu, så man får den rette stemning. Brøndrende Rolink har formået at skabe en stemning, hvor man kun kan føle sig hjemme, og endda få lov til at kæle med butikkens åh så søde hund. Deres frisør i Nykøbing F tilbyder alt det man forventer, men har også taget skridtet længere. Det har valgt at gøre sig attraktive med følgende punkter:

  • Klipning med service uden ende
  • Events som du næppe glemmer
  • Hygge som du ikke finder andre steder

Klipning med service uden ende

Normalt er der ikke meget service, når man får fortaget en klipning. Højest får du en kop kaffe eller et glas vand, hvis du er så heldig. Men hos brødrendes frisør iNykøbing F kan du få alt fra kaffe til drinks, hvis du føler for dette. Den gamle pladespiller smører øregangene med noget af det bedste musik, som du længe vil høre. Klipningen er lige så god som deres serviceniveau, så du kommer altid hjem med et smil på læben. Da brødrende Rolink er et par rigtige gentlemens, så kan du også få en helt klassisk barbering, som det foregik i gamle dage. Selvom de to gentlemens er uddannet hos frisørerne Gun-Britt og Chez Elaine, så kan du også krøllehåret hos tøserne. De skal også have lov til at føle, hvordan en klipning er hos brødrende, da det er en oplevelse i sig selv.

Events som du næppe glemmer

Frisør i Nykøbing FBrødrene Rolink bevæger sig bogstaveligt også ud på dybere vand, for at pleje endnu flere mennesker med deres fantastiske barbering. De gjorde de senest d. 15 og 16. april, hvor de drog afsted på Bordershop-færgen sammen med en række whiskyentusiaster. Her tilbød de alle gæster på whiskyfestivallen en gratis barbering, så de kunne stå helt skarpe. Når der er late night i den lille by, så holder denne frisør i Nykøbing F åbent, så man kan komme ind og få sig en klipning eller barbering og en fantastisk service. Disse events er super hyggelige og sjove, så du kommer nok næppe til at glemme dem.

Hygge som du ikke finder andre steder

Hos denne frisør i Nykøbing F er der en stemning, der kun leder mod en ting, og det er hygge. Det handler om at man skal være tryg ved en klipning, for det er jo et fremmed mennesker, der gør det på en. Dette kan for nogen være slemt, og derfor har denne frisør i Nykøbing F gjort distancen mellem frisøren og kunden lille. Dette har de gjort, fordi de er interesseret i deres kunder, da det er et meget lokalt samfund, hvor brødrende driver forretning.

No Comments

Post A Comment