Junior sengetøj | Dette bør du vide, inden du køber → Læs mere her
850
post-template-default,single,single-post,postid-850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Undgå sundhedsskadelige stoffer

Når man normalt vælger sengetøj, kigger man ofte på prisen, kvaliteten og udseendet, men når man skal vælge junior sengetøj, er der nogle andre ting, som man også skal være opmærksom på. Det er nemlig ekstra vigtigt at vælge den rigtige kvalitet og type af stof, når det drejer sig om sengetøj til yngre børn og babyer. En god tommelfingerregel er at gå efter sengetøj, der er Øko-tex standard 100. Dette sørger nemlig for, at der ikke er sundhedsskadelige stoffer i tekstilerne, samt at der ikke er nogen skadelige kemikalier i farverne, der bliver brugt. Man kan med fordel anskaffe sig økologisk sengetøj, da man dermed er helt fri for kemiske stoffer. Det er vigtigt, at der ikke er kunstfibre i sengetøjet, og at det er blevet astma og allergitestet, og dermed ikke har nogen allergi fremkaldede stoffer.

 

Forskellige materialer

Der findes rigtig mange forskellige typer for sengetøj. For mange kan kvaliteten være ligegyldig, så længe det er billigt og ser flot ud. Man må dog ikke underkende vigtigheden af sengetøj i ordentlig kvalitet. Godt sengetøj kan medvirke til bedre og dybere søvn. Det skal være lavet af materialer, hvor kroppen har plads til at ånde, så man ikke vågner op svedig med sengetøjet klæbende til kroppen. Dette kan man forhindre, hvis man investerer i ordentligt sengetøj, der er lavet i god kvalitet. De mest populære former for sengetøj er:

  • Bomuldssatin sengetøj
  • Jacquard sengetøj
  • Lærredsvævet sengetøj
  • Flonel sengetøj
  • Microfiber sengetøj

Man siger generelt, at jo finere og tyndere garnet er, og jo tættere det er vævet, desto bedre er kvaliteten på sengetøjet. Bomuldssatin og Jacquard er derfor den mest eksklusive form for sengetøj, der findes på markedet. Sengetøjet er utrolig blødt, og fremstår en smule skinnende. Lærredsvævet sengetøj er den mest populære form for sengetøj i Europa. Det består af 100% bomuld, og er det mest slidstærke på markedet.

Køb af junior sengetøj

Det kan godt være svært, at finde lækkert junior sengetøj i god kvalitet, som også ser flot ud, og som er noget barnet godt kan lide. Hvis man allerede har kigget i de store kædebutikker, kan man med fordel kigge hos de mange små private brands. En online barne/babybutik har ofte mere forskelligt sengetøj, end det man kan finde i en fysisk butik. De små private onlinebutikker har ofte større fokus på unikke motiver og mønstre. Derudover lægges der ofte stor vægt på, at materialet er i en ordentlig kvalitet, så barnet er sikret den bedst mulige oplevelse. Der er i dag mulighed for at få junior sengetøj med alle mulige forskellige slags motiver. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Om man ønsker riddere, prinsesser, populære tegneseriefigurer, kendte personer eller noget helt andet, så er der stor sandsynlighed, at det findes.

No Comments

Post A Comment