Gør din årlige konference mindeværdig | Konference
1141
post-template-default,single,single-post,postid-1141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
konference

Gør den årlige konference endnu mere spændende

Det er ved at være den tid på året, hvor alle chefer og kollegaer skal have et stort møde, for at se hvordan året er gået, måske blive opdateret og informeret eller bare generelt have det hyggeligt med hinanden. Når man står ansvarlig som den der skal planlægge en konference for sine chefer, kan man godt gå hen og blive nervøs, og ikke helt vide hvad en konference skal indebære. 

Ingen kvaler, chefen betaler

En konference kan gøres stort, såvel som småt. Man kan blæse det op til en stor begivenhed med underholdning, eller man en lille ‘get together’ hvor man snakker om forretningen og få sig en lille pind i øret. Uanset størrelsen er kerneværdien et ordentligt lokale, en der passer til hvor mange der ankommer. Dernæst skal man have noget ordentligt mad. Til en konference på måske 50-100 mennesker skal der meget mad til. Der er der op til en selv, hvad man vil have at spise. Men der er mange cateringvirksomheder hvor man kan få nem og lækker mad. Afhængig af størrelsen, skal man også vurdere om der skal være underholdning. Det kunne eks. være en ide at hyre en komiker eller et live band, afhængig af budgettet.

konference

Hygge udenfor arbejdet

En konference ses som en meget seriøst ting, at man skal gå gennem hele året på en aften, snakke om hvad der fungerer eller ikke gør, og meget andet. Det er utrolig demotiverende hvis man som medarbejder arbejder med de tal hverdag, og så skal bruge ens fridagsaften på at komme og høre på dem en gang til. Derfor er det bare en god ide at gøre det til en oplevelse, i stedet for noget man skal tvinges med til. Book noget underholdning og sørg for at medarbejdernes glas forbliver fyldte. Ellers skal der ikke meget til, for at de ikke vil komme tilbage året efter.

Hygge skal der til, ellers duer helten ikke. På den måde opbygger man også en event man ser frem til hvert år, som kan motivere medarbejderne til at præstere endnu bedre, måske kan man endda lave en lille prisuddelingsshow, hvor man hædrer de hårdtarbejdende, udnævner månedensmedarbejder, eller hvad der nu passer bedst til virksomheden

No Comments

Post A Comment