Laminatgulv I Det sikre valg til den kvalitetsbevidste
910
post-template-default,single,single-post,postid-910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Det stilrene laminatgulv

Laminatgulv – det sikre valg

Står du og mangler et nyt gulv til dit hjem? Et laminatgulv er perfekt til dig, som ønsker et lækkert tidløst design. Udover det vil kvaliteten og funktionaliteten være optimalt for alle, både børnefamilier og husdyr.

 

Hvad er et laminatgulv?

Et laminatgulv er ikke ligesom et traditionelt trægulv. Dette er en fordel, da det resulterer i langt Laminatgulvmindre vedligeholdelse. Laminat gulve består af flere lag.

  • Øverste lag
  • Bæreplade
  • Nederste lag

 

Det øverste lag er brugslaget. Det vil sige overfladen, som er synlig for os. Alt afhængig af hvilket design, som kunden ønsker sig, så vil det øverste lag variere for det enkelte gulv.  Dette er dannet under et højt tryk ved høj varme, som udmunder i de forskellige typer laminat. Dette giver den eftertragtet skridsikre overflade, som er et af kendetegnene ved et laminat gulv.

Det midterste lag er det, som brugslaget limes på. Denne består ofte af en træplade. Dette er også kaldet kernen eller bærepladen. Da dette udgør den bærende del af gulvet.

Det nederste lag er afbalanceringen. Det er et imprægneret lag, altså et modtræk, på bagsiden af bærepladen. Dette gør, at gulvets egenskaber inden for fugtspærre og stabilitet forøges.

Alle disse lag er tæt forbundet til hinanden. Gulv laminat producere gennem en proces, hvor de forskellige lag forbindes. Dette er vigtigt for at opnå det bedste resultat af produktet, og den permanente holdbarhed. Det forbindes ved hjælp af harpiks, der er special fremstillet til formålet. Derudover kræver det et enormt tryk og mængde af varme for at kunne få udformet det perfekte laminatgulv.

Hvilke egenskaber har et laminatgulv?

Laminatgulv er løsningen til alle, som ikke ønsker at bruge længere tid end nødvendigt på at rengøre og vedligeholdelse. Dilemmaet for mange kommer ud på designet. Selvom alt helst skal være nemt, så spiller udseendet også en væsentlig rolle. Dette løser laminatgulve netop, da det er robust med tilbydes i et utal af designs. Hvad enten man ønsker en glat eller præget overflade, så vil det være en mulighed. Farver eller mønstre tilbydes af næsten ubegrænset udvalg.

De vigtigste egenskaber er:

  • Kvaliteten
  • Slidstærkt
  • Nem vedligeholdelse

Alle egenskaber skal være med til at give kunderne, det som de i virkeligheden ønsker. Det er god kvalitet uden de store omkostninger. Det slidstærke gulv gør, at gulvet kan ligge i mange år.

 

Rengøring af laminatgulvRengøring og vedligeholdelse

En af de helt store fordele ved laminatgulve er den nemme rengøring. De fleste børnefamilier og dyrehjem kender problematikken med beskidte gulve næsten lige efter rengøring. Laminatgulve kan nemt og enkelt holdes ren ved både en let fejning eller støvsugning af gulvet. Efter behov suppleres der med en gulvvaske med et egnet rengøringsmiddel.

Et miljøvenligt produkt?

Ikke nok med at et laminatgulv er holdbart og kan ligge i mange år, så er det også genanvendeligt. Tarketts laminatgulv er produceret med et henblikket på, at det vil kunne genanvendes, når det efter mange gode år, skal skiftes ud.

No Comments

Post A Comment