Nemmere og billigere opbevaring I Vælg en container til opbevaring Århus
1046
post-template-default,single,single-post,postid-1046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Opbevaring Århus

Nemmere og billigere opbevaring – Vælg en container til opbevaring Århus

Containere bruges i dag til et langt større antal formål end bare at fragte store varepartier frem og tilbage. De bruges eksempelvis til beboelse, værksteder og diverse former for opbevaring. Det engelske ord ”contain” kan direkte oversættes til ”indeholde”, hvilket hænger meget godt sammen med formålet at bruge en container til opbevaring Århus.

Opbevaring Århus

I dagens Danmark bliver der tilbudt opbevaring Århus i form af containere som depotrum. Det er en væsentlig nemmere og billigere løsning sammenlignet med det almindelige alternativ som eksempelvis depotrum. Containerne er både rene og sikre, og kan både placeres på en bestemt adresse i Århus eller personligt hjemme ved dig, hvor du kan tilgå dem 24 timer i døgnet.

Størrelser og priser

Alt efter om har et lille et stort behov for opbevaring findes der er stort antal muligheder for containere i forskellige størrelser og priser til opbevaring Århus. De forskellige størrelser på containerne er lavet med henblik på at imødekomme et stort antal forskellige kunder, som hver især har deres eget specifikke behov for opbevaring. Derudover kan man også vælge containere, som er isoleret, hvis man har et behov, som indebærer en nødvendighed for isolering.

Herunder ses mulighederne for containertyper og priser

  • 8″ Container = 375 kr. pr. mdr.
  • 10″ Container = 450 kr. pr. mdr.
  • 10″ Container (isoleret) = 800 kr. pr. mdr.
  • 20″ Container = 600 kr. pr. mdr.
  • 20″ Container (isoleret) = 1.000 kr. pr. mdr.
  • 40″ Container = 1.200 kr. pr. mdr.
Opbevaring Århus

Tilbehør og ekstra ydelser til containere

Hvis man ønsker ekstra tilbehør eller ydelser i forhold til opbevaring Århus, er det heldigvis også en mulighed. Det er eksempelvis muligt at tilkøbe en container lås, som er forsikrings godkendt. Det er især en fordel, hvis man har meget værdifulde genstande opbevaret i containeren. Derudover er det også muligt at få transporteret en container. Denne ydelse koster 995 kr. hver vej uafhængigt af containerens størrelse og type.

No Comments

Post A Comment