Nyd et velsmagende glas alkoholfri vin med god samvittighed
1371
post-template-default,single,single-post,postid-1371,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nyd et velsmagende glas alkoholfri vin

Mange danskere elsker at nyde et godt glas vin, men det er ikke altid, at man gerne vil indtage den store mængde alkohol. I diverse selskaber er det heller ikke nødvendigt at drikke alkohol for fortsat at være en del af hyggen sammen, tværtimod kan man ty til velsmagende alternativer som alkoholfri vin. Læs mere her om dine muligheder.

Alkoholfri vin smager dejligt

Der er set en stor efterspørgsel på alkoholfri vin og andre drikke. Det har fået producenterne til at følge med udvikling og forbedre deres sortiment markant. Det har givet mange muligheder for at få oplevelsen og hyggen med et godt glas vin helt uden indtagelsen af alkohol.

Der kan være flere grunde til, at man ikke ønsker at indtage alkohol, men det er specielt i forbindelse med graviditet, livstil eller kørelejlighed. I alle tilfælde behøver man ikke længere at begrænse sig eller føle sig uden for fællesskabet. Det er den optimale løsning, så alle parter kan være med og få en velsmagende oplevelse.

Hvordan laves alkoholfri vin?

Alkoholfri vin kan laves på to forskellige måder. Alt afhængig af smag og behag, så vil nogle kunne smage forskel. Ofte vil en alkoholfri vin være lidt sødere eller have en særlig eftersmag. Det er dog blevet forbedret markant.

 

Den først måde at fremstille den alkoholfrie vin er den nemme og billige måde. Her anvendes der druesaft, hvor der tilsættes kulsyre. Dette vil ofte give et sødt produkt, da det principielt er druesaft, som man drikker.

 

Den anden metode er langt mere kompleks, og ofte den metode som mange foretrækker. Her vil man helt enkelt trække alkoholen ud af en vin. Det kan ske på forskellige metoder, hvor alkoholen frigives og de andre smagsstoffer forbliver i vinen. På denne måde bibeholdes der også den velsmagende drik samt den velkendte tørhed.

alkoholfri bobler

Du kan fejre med alkoholfri bobler

Det er altid vigtigt at fejre de store og små begivenheder og oplevelser her i livet. Det er dog langt fra nødvendigt at fejre med alkohol, da dagen ofte skal fortsættes. Man behøver derfor heller ikke at undgå bobler, hvis det blot er alkoholfrie. Der er flere grunde til at vælge alkoholfri bobler

  • Det er et sundere alternativ
  • Det smager forrygende
  • Det giver ikke hovedpine dagen efter

Her kan blandt andet nævnes Copenhagen Sparkling Tea, der har opnået stor succes. Den velsmagende drik serveres i dag på toprestauranter og er i sin helhed et suverænt produkt. Det er imidlertid blot en af de dygtige producenter, der gør en store ære ud af at tilbyde alkoholfrie produkter til en stor del af befolkningen.

No Comments

Post A Comment