Sådan oplever du værditilførsel i din virksomhed | Timeseddel
1105
post-template-default,single,single-post,postid-1105,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
timeseddel

Oplev markant værditilførsel med digital timeseddel

Er du inspireret af den store udvikling indenfor effektivisering på arbejdspladsen. Der er sket meget de senere år, og udviklingen fortsætter. Det handler dog i første omgang om at starte et sted og ikke ændre hele organiseringen af virksomheden. En så simpel ting som en timeseddel er et perfekt sted at starte. Læs mere her omkring hvordan du kan effektivisere din virksomhed.

 

Timesedlen som ikke bliver væk

Mange virksomheder kender måske problematikken i at benytte papir og andre sedler i deres organisering af virksomheden. Et stykke papir bliver hurtigt væk eller forsvinder i den store papirstak. Derudover er manuelt arbejde ikke optimalt i tiden i dag.

 

Flere og flere virksomheder får derfor øjnene op for, at det med store fordele kan betale sig at investere i et digitalt system, som holder styr på alle timesedler. Det skyldes først og fremmest, at man vil opleve, at man udnytter ens tid optimalt. Der kommer ikke til at forekomme eventuel spildetid eller anden form for unødvendig tidsbrug.

En timeseddel med mange funktioner

Hvis en virksomhed alligevel investerer i et system, hvor en timeseddel er digital, så kan man med fordel implementere andre funktioner. Dette kan være med til netop at effektivisere din virksomhed. Det vil ikke kun spare tid for medarbejder men også hele organiseringen. Tilmed vil det i sidste ende være med til at udløse flere ressourcer.

 

Man kan allerede nu få fingre i en app, som har alle funktionerne. Følgende er en del af de funktioner, der vil blive tilgængelige

 

  • Registrering af diverse løbende udgifter internt
  • Skriv af noter og andre informationer
  • Tilføjelse af billeder og dokumenter
  • Brug af appen overalt også offline

 

Alt dette er med til at sikre en langt bedre effektivisering og håndtering af virksomhedens udgifter, og medarbejderne vil også nyde godt af det.

Koble det til dit regnskabsprogram

Det er tilmed muligt at alt data fra app’en kan overføres direkte til ens løn- og regnskabssystem. Det betyder, at det ikke kræver andet end ganske få klik, og så er alt indberettet. Det vil give en bedre projektstyring. Alt i alt oplever man altså et meget mere forenklet system, der gør hele arbejdet mere fleksibelt.

No Comments

Post A Comment