Skab en animations video der trænger ind til kunden - Thomas Dein Christensen
655
post-template-default,single,single-post,postid-655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Skab en animations video der trænger ind til kunden

Reklamer og diverse illustrationer er en enormt stor del af den proces, man har brug for at have styr på, når end man vil skabe mere kontakt til potentielle- eller eksisterende kunder. Gennem reklamer og forskellige videoer har man mulighed for at vise, hvordan man særligt kan hjælpe folk, med netop det problem ens virksomhed kan løse. Om end man arbejder med vindmøller, medicinsk udstyr eller noget helt andet, fungerer en god reklame altid som en sikker ørehænger hos seeren eller lytteren. Dog er det meget vigtigt at man benytter de helt rigtige elementer, så kunden ikke får mulighed for at blive forstyrret af forskellige former for ’støj’ i baggrunden.

 

Hold det jordnært

Mange mennesker bruger alt for meget energi og unødvendige mængder af penge på, at forsøge sig frem med forskellige reklamevideoer selv. De gør det for at spare penge, hvilket rent faktisk i de fleste tilfælde ender med at gå galt. Der findes professionelle bureauer, som tilbyder at lave en animations video, der fungerer som en fantastisk simpel og god metode til at række ud efter kunden. Der er ikke ufatteligt mange ting i en animations video, som seeren eller lytteren bliver nødt til at forholde sig til, og det bliver derfor meget jordnært. Siden barnsben har vi altid været meget tiltrukket af den animerede form for videoer, hvilket er grundet videoernes evne til at formidle noget stof på en måde, der får os til at huske det længe. Ønsker man at optage en reklamevideo skal man altså tænke på:

  • Lyd
  • Lys
  • Kamera
  • Lav et manuskript
  • Vær flere til optagelserne

Script og lyd er meget vigtigt

I stedet for at forsøge sig frem med en video selv, kan man kontakte professionelle, der har forskellige stationer til at tage sig af forskellige elementer i animations videoen. Det hele starter ved personen, som har at gøre med storyboardet. Det er vigtigt at have et godt script til videoen, for at fange kunden på den bedst mulige måde, hvor man udnytter den begrænsede tid til det fulde. Derudover har man gerne en person til at tage sig af lyden i videoen. Dette er et ekstremt vigtigt punkt, eftersom den potentielle kunde muligvis er fraværende et øjeblik, og derfor kun har mulighed for at lytte til de forskellige ting i videoen. Lyden er altså et af de største elementer i en reklamevideo, eftersom det er her, kunden får hele budskabet formidlet.

 

Marketing i højsæde

Udover storyboardet og lyden, er det utroligt vigtigt at have styr på alverdens marketingsmæssige elementer, som hører med til at lave en branding video. Hvis man ikke får sendt reklamevideoen ud til kunderne på den helt passende måde, vil det meste af arbejdet være spild af tid. Det er vigtigt at få det bedst mulige udbytte ved en reklame – for det viser sig faktisk, at hvis man gør arbejdet på den rigtige måde, vil kunder bliver mere end 85 % tilbøjelige til at købe produktet. Dette munder i bund og grund ud i, at kunden har fået et tættere forhold til virksomheden, og har på denne måde en passende mængde tillid. Det er de færreste virksomheder, som fortryder at have kreeret en animations video – det er i bund og grund bevist at disse videoer skaber en væsentligt større kundestrøm!

No Comments

Post A Comment