Få et mere rustikt og stilrent hjem | Skydedøre af naturmateriale
1074
post-template-default,single,single-post,postid-1074,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Skydedøre af naturmaterialer

Mangler du inspiration til noget ekstra og mere unikt til din indretning. Du har været i diverse forskellige boligforretninger. Du har læst alle tænkelige boligmagasiner. I virkeligheden handler det ikke altid om at finde det dyreste af det dyreste. Det handler om at finde noget, som har en personlighed til sig. Læs mere heromkring, hvordan du skaber et helt nyt rum med skydedøre af træ.

Naturmaterialer i indretningen

I de sidste år har der været en stor interesse i at bruge en mere minimalistisk stil i hjemmene. Dertil er det også blevet en trend indenfor brugen af diverse forskellige naturmaterialer. Det giver et rustikt men stadig stilfuldt og moderne udtryk til sig. Dette er set i mange hjem over hele Danmark i dag, og vil fortsat blive implementeret i flere og flere hjem. En af de væsentligste årsager hertil er også, at naturmaterialer ikke går af mode. Det er en klassiker, som er en succes sæson efter sæson, lige såvel som år efter år.

skydedøre af træ

Skydedøre

En skydedør har mange fordele i et hjem. Mest af alt vælger mange det, grundet at det sparer en masse plads. Der vil komme væsentlig mere gulvplads, der ikke bliver spildt på en dør. Derudover er skydedøre også en god løsning til rummene, hvor der ikke skal være lukket helt af. Det giver illusionen af, at rummene udgør et. Dertil er der også muligheden for at lukke af, hvis det er ønsket.

 

Dertil produceres skydedøre i mange forskellige materialer. Træ er dog en af mere udbredte. Det giver dette rustikke look, som klæder alle hjem. Dertil er træ et naturmateriale. Det betyder, at der ikke findes to helt identiske. Der vil altså altid være nogle unikke detaljer. Træ findes dertil også i mange farver, som hver især har sin egen charme. Blandt andet følgende farver ses i mange hjem:

  • Egetræ natur
  • Egetræ røget
  • Egetræ brun
  • Egetræ grå

Skydedøre med en historie

Indenfor materiale er genbrugstræ også en mulighed. Dette giver et specielt og unikt look til skydedøre. Dertil vil der også blive fortalt en historie i hver enkelt lille stykke træ. Dette er specielt med inspirationen fra gamle stalddøre.

 

 

No Comments

Post A Comment