Sundhed, bæredygtighed og økologi er nutidens tendenser
1092
post-template-default,single,single-post,postid-1092,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Green Goddess rabatkode

Sundhed, bæredygtighed og økologi er nutidens tendenser

Vores egen og naturens velbefindende lige nu og i fremtiden er i disse år blevet en vaskeægte trend. Vi går alle op i egen sundhed. Vi spiser økologisk og varieret, dyrker motion og sorterer vores affald. Vores krop skal have det godt og være i balance, ligesom vi ønsker det for klimaet. Vi deltager i fredelige demonstrationer, som skal vække politikerne til live. Vi vil se handling og resultater, når snakken falder på klimaet. Vi er trætte af uambitiøse udtalelser og handlinger. Vi vil være et foregangsland, som holder fanen højt.

Men hvad kan vi selv gøre for at hjælpe klimaet?

Spis økologisk! Dette er et valg, man træffer. Det er sundt for kroppen at spise økologisk, og det hjælper samtidig klimaet. Ud fra et økonomisk synspunkt er det naturligvis en del dyrere at spise økologisk, men er det ikke pengene værd? Det er jo muligt at købe økologi til en fair pris særligt hvis man benytter en Green Goddess rabatkode. Med en rabatkode er det nemlig muligt at opnå stor rabat, når man shopper online. Det er også muligt at leve mere bæredygtigt, eksempelvis ved at købe bæredygtige produkter, som holder mange år. Dette er der ligeledes rig mulighed for hos Green Goddess. De har et stort udvalg af varer, som er gode for dig og klimaet.

Derfor skal du gå op i klimaet

Der er god grund til at gå helhjertet op i klimakampen, da vi alle lever på denne jord ligesom den næste generation vil gøre. Vi ønsker alle det gode liv nu og i fremtiden, og derfor er det vigtigt, at vi også har et godt sted at leve. Alle skal have det godt – naturen og klimaet generelt og isbjørnen på Grønland skal fortsat kunne leve frit i naturen. Dette er vi alle vist enige om! Den varme og lange sommer som vi havde i hele Europa, har fået de fleste kritikere og alle os andre med på klima bølgen. Måske vil den varme sommer redde os i sidste ende, det var måske lige det vi havde brug for på dette kritiske tidspunkt. Men ikke alle går positivt ind i klimakampen. Her tænkes der hovedsageligt på nogle politikere i udlandet. Dette er naturligvis en trussel for os alle, og derfor ser vi også mange demonstrerer for bedre klimaaftaler rundt om i hele verden.

Hvad vil fremtiden byde?

At spå om fremtiden er umuligt, men der er mange, som forsøger. Forskere sidder og undersøger alt om klimaet, som eksempelvis hvor meget vil temperaturen stige, hvis vi gennemfører disse tiltag. Forskere er enige om, at temperaturen max må stige 1,5 grad, men som det ser ud lige nu, kan det sagtens ende med at verdenstemperaturen stiger med hele 3 grader. Dette er naturligvis alt for meget. Det vil have alt for store konsekvenser for hele verden. Derfor er det super vigtigt, at vi har dygtige forskere, som undersøger alle muligheder for at afhjælpe problemerne samt politikere, som tager ansvar og viser handling.

No Comments

Post A Comment