Susanne Friis Bjørner smykker var en fantastisk mors dags gave - Thomas Dein Christensen
583
post-template-default,single,single-post,postid-583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Som forretningsmand har man jo mange forpligtelser, både forretningsmæssige, men da også i privatlivet. Og selvom jeg foretrækker at holde mit privatliv personligt, mener jeg stadigvæk at man godt kan åbne op en gang i mellem.

Mors dag

Det var som de fleste nok ved, mors dag i går.Susanne Friis Bjørner Og jeg havde valgt at jeg ville give min kone en gave (mere privatliv får i heller ikke). Jeg havde besluttet mig for at købe nogle smykker til hende, så jeg gik på jagt efter nogle som jeg vidste hun ville syntes om, men også nogle jeg selv syntes var pæne. I min søgen fandt jeg mange forskellige brands, men jeg syntes specielt godt om et, nemlig Susanne Friis Bjørner smykker.

Susanne Friis Bjørner

Som person kan jeg godt lide at undersøge lidt, om de produkter jeg kigger på, inden jeg vælger at købe dem. Derfor læste jeg lidt op på Susanne Friis Bjørner, og fandt ud af, at selvom hun har skabt et smukt stort brand for sig selv, så er designet et produkt af hendes og hendes datters kreativitet, og inspiration de henter i hele verden og på diverse messer rundt i landet.

Susanne Friis Bjørner halskæde

Halskæderne fra Susanne Friis Bjørner er utroligt flotte, og i et fantastisk smukt håndværk. De findes i både guld, sølv og oxideret sølv, og i kombinationer af de forskellige. Det findes både halskæder med flotte vedhæng med sten, og vedhæng med f.eks. stjernetegn

Susanne Friis Bjørner armbånd

Susanne Friis Bjørner laver selvfølgelig også armbånd, og disse er i en klasse for sig selv. De findes som halsæderne også både i guld, sølv og oxideret sølv, og i forskellige kombinationer af disse. Der er også i armbåndene indlagt flere forskellige sten, som komplimenterer metallet rigtig fint.

Susanne Friis Bjørner ringe

Ringe fra Susanne Friis Bjørne er selvfølgelig også noget af det fineste, de findes som de overstående også i guld, sølv og oxideret sølv. Ringene er også udsmykkede med forskellige ædelstene, og krystaller.

Susanne Friis Bjørner

Af alle de mange forskellige smykker som man kan få fra Susanne Friis Bjørne, valgte jeg at købe en ring i guld, med en ædelsten indsat, en guld halskæde med min kones stjernetegn i som vedhæng, og et armbånd med flere forskellige krystaller indsat.

 

Da ringene ankom blev jeg helt forbløffet over det smukke håndværk og kvaliteten. Jeg havde selvfølgelig set billeder af ringene på nettet, men de oversteg alle mine forventninger. De var så utroligt smukke, og jeg kunne næsten ikke vente med at se min kones ansigt når hun fik dem. Så da det endelig blev mors dag, overraskede jeg min kone med smykkerne, og hu blev ovenud lykkelig.

Så selvom jeg måske ikke så tit åbner op med mit privatliv, og jeg foretrækker at holde både min blog og resten af denne side om forretningsmæssige tiltag, så syntes jeg også, at det er vigtigt at man en gang i mellem laver en undtagelse, for at kunne blive lidt tættere med sine følgere.

No Comments

Post A Comment