Tagbokse - vejen til den perfekte bilferie - Thomas Dein Christensen
602
post-template-default,single,single-post,postid-602,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ferie med fokus på frihed og familietid

Bilferier, også kendt som kør-selv ferier, er perfekte til de familier, der ønsker stor frihed på deres ferier. Når man kører, har man mulighed for selv at bestemme, hvad man vil se, og hvornår man vil se det. Dette giver en stor frihed, som ikke er tilgængelig på andre måder. Kører man eksempelvis forbi en lækker sandstrand, en flot naturpark eller et spændende museum, så kan man blot holde ind, og dermed blive en fantastisk oplevelse rigere. Man er selv herre over, hvornår man vil strække benene, og hvad næste destination skal være. Udover den uafhængighed, som man opnår ved selv at køre, så er der også økonomiske fordele ved denne form for transport. Ydermere er det også en stor fordel, at man får lov til at tilbringe så meget tid med familien, hvor man bl.a. kan udnytte tiden ved at lege forskellige lege, synge sange og lave sjove quizzer.

 

Tagbokse er løsningen på pladsmangel

En bekymring for mange er pladsmangel. Hvis man eksempelvis skal tre uger på bilferie til Italien i sommerferien, så skal der naturligvis medbringes en del forskellige remedier. Dette kan indebære tøj, mad, underholdning og praktiske ting til en hel familie, hvilket kan være svært at få til at passe ind i et enkelt bagagerum. Løsningen på dette er meget simpel. Man bør anskaffe sig en tagboks. Tagbokse findes i dag i mange forskellige størrelser og prislejer, hvilket gør det muligt, at finde en tagboks der passer til ens behov. En anden hyppig årsag til, hvorfor folk erhverver sig en tagboks, er til at opbevare ski, når man skal på skiferie. Her er en tagboks også et oplagt valg, da man på denne måde kan medbringe sine egne ski, og dermed slipper for at skulle leje ski, der allerede er brugte.

 

Find tagboksen til din bil

Når man er på udkig efter en tagboks, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i forhold til bl.a. formål, størrelse og prisleje. Der findes mange forskellige modeller på markedet fra et hav af forskellige producenter, derfor kan det godt være svært, at bestemme sig for hvilken tagboks, man skal købe. Nogle af de mest populære brands på markedet er:

  • Thule
  • Packline
  • Modula
  • Hapro
  • Azzurro Exclusive

Særligt tagbokse fra det svenske firma Thule har opnået stor anerkendelse blandt mange mennesker, og har derudover også vundet i en række forskellige tests. Deres tagbokse er produceret i en fantastisk kvalitet, og alle tagbokse har gasstøddæmpere og centrallås, hvilket er en stor fordel. Thule har udviklet et hav af forskellige modeller, så der er noget til ethvert behov. Alt afhængende af hvor stor tagboksen skal være, og hvilke funktioner den skal have, så varierer prislejet også. Tagboksene fra Thule fås fra omkring 2000 kr. helt op til 10.000 kr.

No Comments

Post A Comment