teambuilding sikre en velfungerende arbejdsplads | teambuilding
1411
post-template-default,single,single-post,postid-1411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
teambuilding forbedre de endelige resultater

teambuilding forbedrer arbejdspladsen og skaber gode resultater

Det er ubeskriveligt vigtigt at arbejdspladsen er velfungerende. Et velfungerende team, som er fremragende til at samarbejde, vil i sidste ende præstere bedre og firmaet og virksomhederne vil kunne se på resultaterne, at folk elsker at være blandt sine kollegaer. Dette samarbejde kan opnås ved teambuilding, som hjælper personale med at kende hinanden bedre. Læs mere om teambuilding og dens betydning nedenunder.

 

Arbejdspladsen skal have en god stemning

En vigtig ingrediens til en velfungerende virksomhed er at der er god stemning på arbejdspladsen, og at medarbejderne kan finde ud af at samarbejde og kan lide at samarbejde med deres kollegaer. En virksomhed uden sammenhæng og god kommunikation vil i sidste ende stå dårligt stillet i forhold til dem der har fokus på sammenhold og motivation.

Det er nemlig også rigtigt vigtigt at motivere sine medarbejdere. De skal føle sig værdsat i virksomheden og have betydning. Det er derfor en god ide at tage teambuilding kurser. Teambuilding kurser er nemlig ikke kun om at øve sig på at samarbejde. Det skal være en sjov og hyggelig oplevelse for alle de ansatte. Det handler om at lave noget aktivt med sine kollegaer, hvor der er brug for at de samarbejder for at fuldfører øvelsen. Dette lader de ansatte se hinanden uden for arbejdspladsen og derfor skabe et bånd der er bundet af mere end blot kollegaer, men muligvis venner. De ser ikke kun længere hinanden ved kaffemaskinen og ser halvdelen af hovedet, men ellers dækket af computerskærme. Man ser hvordan de vil reagere i såkaldte teambuilding øvelser. Man ser hinanden i en aktiv tilstand. Der er mange måder at have disse teambuilding øvelser, og mange ting du kan lave til sine teambuilding kurser.

 

Det er muligt både at prøve:

  • Sejllads
  • Stjerneløb
  • Bygge tømmerflåde

Sejllads

Mange virksomheder vælger at prøve en mild form for sejllads, når de skal på teambuilding kurser. Dette skydles at det er en sjov aktivitet, men den kan også være grænseoverskridende. Det er når man krydser og overvinder sine grænser, at man bedst muligt lærer hinanden at kende. Man lærer om hinandens svagheder og især så lærer man om hinandens styrker.

Under sejllads teambuilding kurset for man en introduktion og lærer hvordan man skal styre båden. Derefter bliver man sendt ud på havet, og skal selv prøve kræfter med at styre den livlige båd sammen med sine kollegaer.

No Comments

Post A Comment