Træborde spiller godt sammen med din øvrige indretning
1166
post-template-default,single,single-post,postid-1166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
træbord

Træborde passer til enhver indretning

Der er mange trends indenfor indretning, og nogle mere vellykket end andre. Et sted hvor man dog aldrig går galt i byen er med møbler af træ. Det er med til at give noget unikt og rustikt til hvilket som helst hjem. Læs mere her, hvordan du får implementeret lækre træborde i din indretning.

Tidsløst design

Når man går ud og investerer i møbler til ens hjem, så er der nogle forskellige ting, som man kigger efter. Det kan være, at man har specifikke præferencer til funktionaliteten eller netop designet. Indenfor de sidste mange år er det blevet en stor trend at implementere møbler af træ.

 

Træ er et helt særligt materiale, som spiller perfekt ind i alle hjem. Det er den perfekte balance mellem det bløde men stadig rustikke udtryk. Dertil er det et tidsløst design, som man ikke bliver træt af i lige så høj grad som andre materialer og farver. Specielt træborde er set i mange tusind danske hjem i dag, og det er der god grund til.

Træborde

Træborde er en af danskernes favorit. Det er et flot element til ens øvrige indretning og passer godt ind til mange forskellige elementer. Det er med andre ord meget medgørlig. Plankeborde bruges blandt andet ofte til spiseborde. Det bærer præg af design, funktionalitet og kvalitet. Det rummer en stor del af alt det, som man har brug i et bord, når man er en familie, som har travlt i hverdagen. Der skal være plads til, at det bruges.

Ordet kvalitet er også ofte brugt i sammenhæng med træ. Træ er et lækkert og meget medgørligt materiale, som kan behandles på mange forskellige og finurlige måder for at få skabt det ønskede resultat. Dertil giver det også plads til at fantasien kan få frit løb til indretning.

Design af træborde

Der findes efterhånden utallige forskellige designs af træborde. Størrelserne, understel og farverne kan alle variere. Ligeledes så er der forskellige træsorter, som kan anvendes blandt andet følgende

  • Eg
  • Valnød
  • Jatoba
  • Ask
  • Fyr

Uanset valget, så kan man få fremstillet lige præcis det træbord, som man har i tankerne og ønsker i ens hjem.

No Comments

Post A Comment