Uldvaskemiddel er med til at bevare uldens mange kvaliteter
1336
post-template-default,single,single-post,postid-1336,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Uldvaskemiddel

Uldvaskemiddel er med til at bevare uldens mange kvaliteter

Bevaring af uldens kvaliteter

Der er utrolig mange fordele ved at gøre brug af et uldvaskemiddel. En af de væsentligste fordelene er blandt andet bevaringen af uldens kvaliteter. Ingredienserne i vaskemidlet er nemlig afstemt nøje efter at give uldtøj de bedste forudsætninger under vask. Med uldtøj er det specielt vigtigt, at man følger en bestemt procedure eller blot vaskeanvisningen for at bevare kvaliteten af materialet. Hvis man ikke nøje følger vaskeanvisningen, kan man nemlig risikere at ødelægge tøjet, og det ville være en skam. Hvis man derfor ønsker at undgå dette, kan man med fordel vælge anskaffe sig et uldvaskemiddel, som effektivt renser uldtøj helt rent. Vaskemidlet er tilsat lanolin, som er med til at bevare materialets åndbare og smidige egenskaber.

Uldvaskemiddel med lanolin

En af de vigtigste ingredienser i uldvaskemiddel er lanolin. Lanolin er et fedtstof, som naturligt findes i uld. Fedtstoffets fungerer utroligt effektivt ved at gøre ulden selvrensende. Denne ingrediens findes derudover også naturligt i uldtøj, hvor der ikke er blevet benyttet en bearbejdningsproces, som har renset lanolinen uf af tøjet. Dette betyder, at det uldtøj, som stadig indeholder lanolin, ikke har behov for at blive vasket lige så ofte som tøj af andre materialer. Dog vil det stadig være en fordel af lufte tøjet regelmæssigt. Den sved og varme, som tøjet bliver udsat for i løbet af en dag, skaber nemlig en reaktion med den naturlige lanolin, som er tilsvarende sæbens effekt på beskidt tøj. På den måde renses uldtøjet helt naturligt, uden vask. Mængden af lanolin i uldtøjet vil helt naturligt mindskes gennem tiden ved brug af tøjet og ikke mindst vask af tøjet. Derfor er det vigtigt, at man benytter en uldvask, som indeholder lanolin.  Dette er med henblik på at opretholde mængden af lanolin i tøjet, for at tøjet forsat fungerer selvrensende.

Fri for tilsætningsstoffer

En af de andre fordelagtige egenskaber ved uldvaskemiddel er, at det er fri for tilsætningsstoffer, hvilket egner sig til selv de sarteste hudtyper. Den særlige sammensætning af indholdsstoffer renser uldtøj effektivt, som samtidig er skånsomt overfor miljøet og helbredet.

Uldvaskemiddel er fri for følgende:

  • Fri for parabener
  • Fri for flourforbindelse
  • Fri for methylisothiazolinone
No Comments

Post A Comment