Få produceret produkter i store mængder uden fejl | CNC drejning
1420
post-template-default,single,single-post,postid-1420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Lav fx tandhjul ved hjælp af CNC drejning

Undgå fejl i produktionen med CNC drejning

CNC drejning er en bearbejdningsteknik, der bruges i hele verden. CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control, og det henviser til maskiner, der styres af computere. På den måde kan de mange maskiner producere og fremstille mange ensartede og komplekse dele i mange forskellige materialer som fx metal. Der kan altså producere store mængder af et ønsket produkt uden frygt for fejl i størrelser eller lignende. Læs med her og lær meget mere om CNC drejning samt hvad det bruges til

Hvad er CNC drejning?

CNC drejning er som nævnt en teknik, der ses i hele verden. Det står for Computer Numerical Control og er maskiner, der er styret af en computer. Det gør det muligt for de mange maskiner at producere og fremstille mange ensartede og komplekse dele i selvvalgte materialer som fx metal. Det er altså muligt at producere mange forskellige produkter i store mængder. Man skal ikke være bange for fejl i størrelserne eller lignende, da det er styret fra en computer og er derfor meget præcist. CNC drejning er altså en specifik måde at dreje på. Metoden har en kæmpe fordel som er, at den med stor nøjagtighed kan fremstille produkter lige som de ønsket – det kan være alt fra hjul til cylindere. 

Derudover er det også en meget hurtig proces, når først producent og kunde er blevet enige om, hvad der skal produceres. Gentagelsesnøjagtigheden er meget høj, hvilket vil sige, at alle emner bliver ens. Det er her den store forskel på CNC og normal drejning ses. 

Der er nemlig en meget lavere fejlkvote, og kvaliteten er væsentligt højere end ved normal drejning. Der er altså rigtig mange fordele forbundet med CNC drejning.

3 grunde til at få professionel hjælp til CNC drejning: 

  • Stor præcision og nøjagtighed
  • Produkter i høj kvalitet og præcise mål
  • Stor sikkerhed 

 

Hvem benytter CNC drejning?

CNC drejning kan producere rigtig mange forskellige produkter i rigtig mange forskellige materialer. Det åbner altså et hav af muligheder, da man kan få produceret så mange forskellige genstande. En meget relevant genstand, der produceres, er forskellige dele til maskiner. Der bliver derfor lavet en del aftaler med andre virksomheder. Det er nemlig vigtigt, at delene har den rette størrelse og kvalitet, når de skal bruges til maskiner. Derfor kan de med fordel benytte CNC drejning. Det er jo som nævnt tidligere en hurtig proces, hvor fejlprocenten er meget lav.

Bearbejd metal med CNC drejning
No Comments

Post A Comment