Skab betydelige relationer som fremmer din forretning | Erhvervsnetværk fyn
1129
post-template-default,single,single-post,postid-1129,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
erhvervsnetværk fyn

Vil du være en del af erhvervsnetværk fyn?

Er du en del af en virksomhed, eller har du selv din egen virksomhed? En stor del af det at have en virksomhed er også, at man ser udenfor sine egne grænser. Altså at man sætter tid af til at netværke og få nye perspektiver og erfaringer med ind i ens arbejde. Læs mere her om erhvervsnetværk fyn.

Har du de samme værdier?

Det er vigtigt, at man som selvstændig eller erhvervsdrivende er åben for omverdenen. Det handler ikke om, hvem der er den bedste. Det handler om, at man altid kan blive bedre til det, som man laver. Følgende værdier er vigtige at have med, hvis man skal skabe værdi gennem et netværk for ens virksomhed

  • Få stærke relationer
  • Møde andre i øjenhøjde
  • Skabe tillid og bånd
  • Interesse for oplevelser og ny inspiration

Med disse værdier vil man få klart mere ud af at gå ud til andre og få en større inspiration og relevant erfaring og viden, der kan bruges indenfor ens egen virksomhed.

erhvervsnetværk fyn

Erhvervsnetværk fyn

Alt efter hvor i landet, at man bor, så vil der være virksomheder, der ligesom en selv er nysgerrig på erhvervslivet og alt det, som den indeholder. Med Erhvervsnetværk fyn så vil man møde andre virksomheder fra fyn. Erhvervsnetværk er en måde, hvorpå virksomheder og erhvervsfolk kan mødes på lige vilkår. Der kan snakkes og skabes relationer, der kan have betydelige konsekvenser for ens fremtid. Det er noget, som man langt fra ønsker at gå glip af.

Erhvervsnetværket mødes til diverse forskellige arrangementer, hvor man kan komme hinanden ved på forskellige og til tider udfordrende stunder. Det er netop dette, som skaber de bedste relationer. Man skal ikke blot sidde til diverse konferencer. Man får lov til at få rørt sig og få nye gastronomiske oplevelser. Det er en helt ny måde at anskue hele netværk kommunikationen på mellem virksomheder.

Dertil vil der også blive holdt arrangementer, hvor alle medlemmer fra de forskellige dele af landet vil deltage. På denne måde vil man få et endnu bredere sortiment af dygtige og erfarne erhvervsfolk, som man vil kunne skabe solide og betydningsfulde relationer til.

No Comments

Post A Comment